Dit aantal wordt nog hoger als de date een oud Android-toestel heeft. De kans dat dat deze personen überhaupt op date gaan neemt af met 56 procent. Dat heeft onder andere te maken met het feit dat veel mensen nog denken dat Android-gebruikers een lager inkomen hebben. Hoewel de prijs van Android-toestellen tussen de 50 en 1000 euro ligt, heerst in Amerika nog steeds het idee dat Android-toestellen over het algemeen goedkoper zijn dan iPhones.

Andersom

Android-gebruikers zijn overigens ook geen heilige boontjes. 15 procent van de Android-gebruikers kijkt neer op een date met een iOS-apparaat. Hoewel dit allemaal erg oppervlakkig overkomt zijn wij benieuwd hoe men kijkt naar mensen met een Blackberry, Symbian of Windows phone-toestel. Er worden tenminste geen geen hersens ingeslagen of moorden gepleegd.

Gelukkig zijn er ook nog enkele dingen waar singles het over eens zijn. Uit de enquête van Match.com bleek dat 39 procent van de singles afknapt op taalfouten, 37 procent afknapt op een slecht gebit, 35 procent liever niet gezien wordt met iemand die slecht gekleed is en 15 procent niet om wil gaan met mensen die een smartphone hebben met een gebroken scherm.

Tijd om deze klassieke strip van C-section weer van stal te halen. Blijkbaar is die nog steeds relevant.