Wozniak is niet de enige die het bedrijf Hotswap wil ondersteunen, ook Red McCombs, medeoprichter van Clear Channel Communications investeert in het bedrijf, zo meldt Cnet. Hotswap wil in eerste instantie hoge kwaliteit internetvideo's voor e-commerce leveren. Wozniak is bij het bedrijf aangesteld als adviseur.

Hotswap maakt gebruik van, zoals de oprichters het noemen, digitale compressie technologie, waarmee standaard fragmenten, opgenomen met digitale camera, kunnen worden omgetoverd tot hoge kwaliteitsvideo's op websites. Luke Thomas, een van de drie oprichters, stelt tegenover Cnet dat de vaak korrelige video's op Youtube en soortgelijke websites door middel van Hotswap-technologie omgetoverd kunnen worden tot kwaliteitsvideo's. Thomas voegt hieraan toe dat zijn bedrijf al diverse patenten voor deze technologie heeft aangevraagd.

Hoewel het bedrijf pas drie maanden oud is, heeft het al contracten weten binnen te slepen van Autonation en een autoketen van Red McCombs. De autoketen van McComb gebruikt de Hotswap-technologie voor zijn om zijn occasions te verkopen. "Door middel van deze technologie kan de presentatie voor een auto veel dynamischer worden", zo stelt het bedrijf.

Hotswap is opgericht door drie vrienden, Luke Thomas (21), Ryan Waliany (20) en Ken Elkabany (20), die gezamenlijk aan de Universiteit van California hebben gestudeerd. Thomas heeft alle vertrouwen in zijn nieuw opgerichte bedrijf. "Wij worden een miljardenbedrijf", voorspelt hij. Momenteel wil Hotswap zich voornamelijk richten op de auto-industrie, waar zij verwachten nog meer contracten in de wacht te slepen.