De Eee PC T91 is een lichte tablet-pc met een 8,9 inch touchscreen. Hij draait op een Z520 Atom-processor van Intel. De mini-laptop met draaibaar scherm weegt slechts 1 kilo en heeft een ingebouwde tv-tuner en gps. De prijs is nog niet bekendgemaakt. Asus heeft het model dinsdagavond op de Consumer Electronics Show in Las Vegas in een filmpje getoond.

Luxe netbook

Daarnaast maakte Asus ook de komst van de luxe netbook S121 bekend. Dit model, dat niet in de Eee-reeks past, gebruikt ook een Atom-chip en beschikt ook over een 128 GB SSD, Swarovski-kristallen in de schermscharnier en een leren handsteun. De laptop is bedoeld als een modieuzer alternatief voor de plastic Eee-modellen. De S121 heeft de mogelijkheid de computer sneller op te starten in een Linux-omgeving. De prijs is ook nog niet bekend.

Eee Keyboard

Asus showde ook een prototype van de Eee Keyboard. Dit is een toetsenbord met ingebouwde pc, inclusief WiFi en Ethernet-verbindingen, een speaker, een microfoon en een 5 inch-touchscreen. De Eee Keyboard kan worden aangesloten op een monitor.

In een Powerpoint-slide rept Asus van een draadloze HDMI-verbinding via ultrawideband. De Eee Keyboard is ook te gebruiken als mediacenter. Het prototype is volgens gadgetsite Engadget bijna klaar en is bedoeld om een echt product te worden.