- De eenvoudige webhalte Lekkers voor de winter biedt je negen oud-Hollandse winterrecepten, variërend van anijsmelk tot hete bliksem.
http://www.telebyte.nl/~fm/lekkers.htm - En de gemiddelde Ollander maar denken dat je om alle Belgen kunt lachen. Maar je schijnt daarvoor in een speciale club te moeten zijn. "The Lunatic Comedy Club biedt komieken een platform om hun ding te doen voor een geïnteresseerd publiek. Nieuw komisch talent krijgt kansen om het vak te leren en gevestigd komisch talent is altijd welkom om nieuwe grappen uit te proberen."
http://www.lunatics.be - Als je overdag niet volledig wordt opgeslokt door je werk, kun je proberen via het wereldwijde web het Monster van Loch Ness op te sporen. Er is een webcam in de buurt van Achhnahannet, de oorspronkelijke thuishaven van het Loch Ness Investigation Bureau (LNIB). De camera die tijdens het daglicht iedere drie seconden plaatjes van het loch verstuurt, staat volgens ingewijden op een zeer strategische plaats opgesteld.
http://www.lochness.co.uk/livecam - Ben je op zoek naar 'sterke spreuken en uitspraken over verschillende onderwerpen', zoals Bij een graf huilt men het meest om woorden die niet gezegd en dingen die niet gedaan zijn, die je kosteloos kunt vinden op QuotesQuare? Dat is een webhalte waarop je via een zoekmachine toepasselijke spreekwoorden en gezegden kunt vinden in Dutch and Double Dutch, better known as English.
http://www.quotesquare.nl.nu - Voor Cyber Kids:
Als je meer wilt weten over de twee Vlaamse helden Piet Pienter & Bert Bibber, de tekenaar Pom (Jozef van Hove), de avonturen, de personages, de verzameling, wanneer je iets zoekt of een aanbieding hebt of wanneer je wilt meedoen aan een quiz, ben je van harte welkom op een vrolijke webhalte.
http://home.tiscalinet.be/piet_en_bert