- Een geek is een persoon -man of vrouw- "who loves computers and uses them for communication. Far from being a weak or meek character, a geek possesses the courage to be different." Het antwoord op de vraag of jij er eentje bent vind je op Geek Culture.
http://www.geekculture.com - Op de webhalte BoekBoek trekken literariteiten van rechts naar links en vice versa aan je voorbij. Schrijfster Pauline Slot schrijft er vanaf morgen het interactieve [email protected]@l 'Biologie'. Je kunt de auteur per e-mail suggesties doen over het verloop van het verhaal. Op basis van deze suggesties zal Pauline Slot verder schrijven aan 'Biologie', dat begin mei in het vierde deel zijn ontknoping zal beleven. Een selectie uit de lezersreacties (of je voor het verzorgen van die content wordt beloond, is niet bekend) wordt gepubliceerd op de site.
http://www.boekboek.nl - Als je mensen intens zingend ziet sterven weet je dat je te maken hebt met een opera. Op de webhalte Operabase vind je een immense database met gegevens over meer dan 55.000 opera-uitvoeringen, die je kunt doorzoeken op zanger(es), rol, dirigent of producent, om maar eens wat te noemen. Daarnaast tref je op deze webhalte operanieuws, recensies en vooruitblikken aan. En anders dan van de meeste opera's is er ook een Nederlandstalige versie van deze indrukwekkende website voorhanden.
http://www.operabase.com - Ik weet persoonlijk van toete(re)n noch blazen, maar de naam van Joekskapel Zonger Drank Geine Klank is me uit 't hart gegrepen. Hoewel het carnaval al voorbij is, kun je als je een joekskapellenliefhebber bent –en wie is dat nou niet?– nog een paar MP3-tjes van hun CD Tuti Viagra Musica downloaden.
http://www.joekskapel.nl - Voor Cyber Kids:
Op de webhalte van Kinderkoor De Kickers, dat een grotendeels klassiek repertoire heeft, tref je in ieder geval geen valse bescheidenheid aan.
http://de-kickers.com