Stephen Cohen en aanklager Gary Kremen claimen beiden de bezitter te zijn van de domeinnaam Sex.com. De site met waarschijnlijk een van de meest waardevolle namen van internet wordt momenteel beheerd door Cohen, die er een ware knipperende kerstboomstek van heeft gemaakt in de beste pornotraditie.

De rechter kan elk moment uitspraak doen, maar Cohen heeft het verzoek ingediend om de hele zaak te cancellen. Kremen zou namelijk onrechtmatig bewijs hebben ingediend. "Deze hele zaak riekt naar fraude", aldus Cohen tegenover USA Today.

Kremen stelt dat hij de oorspronkelijke eigenaar is van Sex.com. Hij zou het domein in 1995 zijn kwijtgeraakt door een fake-brief van Cohens hand aan domeinregistrator Network Solutions. Hierin stond het verzoek Sex.com over te dragen aan Cohen. Wat inderdaad gebeurd is.

Allemaal niet waar, bezweert Cohen. Kremen heeft het domein nooit in zijn bezit gehad en de brief zou van zijn eigen hand afkomstig zijn. Cohen heeft bovendien genoeg van de lastercampagne van Kremen, waarin fijntjes wordt gerefereerd aan Cohens verleden als fraudeur begin jaren '90.

De advocaat van Kremen kan alleen maar lachen om de beweringen van Cohen.