Zij krijgen tijdelijk 50 GB gratis opslagruimte na het installeren van de vernieuwde iOS-app. Daarvoor moeten zij overigens wel iOS 6 of hoger draaien. De aanbieding is nog geldig tot 15 februari. Nieuwe gebruikers krijgen een e-mail, terwijl bestaande gebruikers alleen opnieuw moeten inloggen om de aanbieding te ontvangen.

Concurrentie?

Box is een directe concurrent van Dropbox, maar ook van de cloudopslagdiensten van de grote jongens: Google Drive, Apple's iCloud en Microsoft SkyDrive. Standaard geeft Box 10GB gratis opslag, wat meer is dan al deze concurrenten, nog afgezien van de extra opslag die gebruikers kunnen verdienen door ook anderen tot een installatie te verleiden. Alleen de versleutelde opslagdienst Mega kan meepraten met eveneens 50 GB gratis opslag.

Box geeft de aanbieding naar aanleiding van zijn volledige geviseerde iOS-app. De app, sinds mei 2013 ook in het Nederlands, is compatibel met de iPhone, iPad, en iPod Touch. Met een opslagruimte van 50GB mikt de leverancier naast consumenten ook op het bedrijfsleven.