- Op het Oerkracht Festival -hét festival voor de rockende Høkers van Nederland- traden de afgelopen jaren grootheden als Normaal, Jovink & de voederbietels, de Band Zonder Banaan (BZB), Alice Cooper en Kane op. Om er maar eens een paar te noemen. Dit jaar wordt het muziekfestijn eind juli gehouden. Op een fraaie website tref je zowel een terug- als een vooruitblik aan.
http://www.oerkracht.nl - "Alles geet toch altied uut noar het Westen", schijnen de streekgenoten van Vrouw Haverkamp te roepen. Maar zelfs zij zullen graag surfen naar een webhalte die nog westelijker dan de Randstad is gesitueerd. In Groot-Brittannië hebben knappe koppen van de firma Gossard de Ultra Airotic ontwikkeld. Het is 's werelds eerste oppomp BH die standaard is uitgerust met twee airbags. Op de webhalte van Gossard komt Kate Groombridge -'het gezicht en lichaam van Gossard'- in haar rubriek Kate's Top Tit Tips tot de verrassende conclusie: "enjoy your boobs! You only get one pair".
http://www.ebrands-resources.co.uk/airotic.htm
http://www.gossard.com - Naast BHs met airbags, mond- en klauwzeer, BSE en darts, hebben de Britten de wereld nog iets te bieden: journalistieke satire. De Anorak is online Britse satire op z'n best.
http://www.anorak.co.uk - Terwijl de literaire incrowd nog de kater van het Boekenbal aan het verwerken is, is vandaag de Boekenweek 2001 begonnen. Zoals te doen gebruikelijk duurt deze week elf dagen. Het thema is dit jaar: Het land van herkomst - Schrijven tussen twee culturen.
http://www.boekenweek.nl - Voor Cyber Kids:
Op de webhalte Haring Kids kun je kennis maken met het werk van kunstenaar Keith Haring. Je vindt er een interactief kleurbook en nogal wat bewegende kunst.
http://www.haringkids.com