- "Glas-in-lood en glaskunst zijn voor mij een spel van licht en lijnen, waarbij glas-in-lood te vergelijken is met een flink bord pap en glaskunst een culinair gerecht is. Het antieke glas leent zich voor dit spel het best omdat het 'sprankel' en 'tover' heeft. Als kunstenares praat ik in beelden en daarvoor gebruik ik glas-in-lood", aldus de uitbaatster van de fraaie webhalte Glasspel.
http://www.glasspel.nl - Voeten zijn de meest ondergewaardeerde lichaamsdelen die we hebben. Daarom is het goed dat de webhalte Praktijk Voetverzorging stilstaat bij onze onderdanen en via onder andere een Voeten Abc "medische en algemene informatie op het gebied van voeten in de meest brede zin van het woord" verschaft.
http://www.voetverzorger.nl - In de Mattheus Passion, die in de Paastijd overal in Nederland wordt uitgevoerd, zette J.S. Bach op indringende en ontroerende wijze het lijden en sterven van Jezus op muziek. De NCRV zal volgende week op Goede Vrijdag in al haar radioprogramma's aandacht besteden aan de achtergronden en de betekenis van de Mattheus Passie. Als achtergrond bij en voorbereiding op het beluisteren van dit magistrale muziekwerk heeft de omroep een speciale webhalte gebouwd. Met onder andere Passie Links en een Mattheus Agenda.
http://www.ncrv.nl/mattheus - "Hé, mijnheer Popi, dit lijf heeft iets leuks gevonden."
"Sapperdeflap, wat is dat nou?"
Bubblegum TV is het fraaie informatiepunt voor Nederlandse tv-series uit de periode 1960-1979. Op deze webhalte vind je audio- en videoclips en foto's. Bovendien kun je je er abonneren op een nieuwsbrief.
http://www.bubblegum.nl - Voor Cyber Kids:
Het onafscheidelijke Belgische duo Samson en Gert, wereldberoemd in het hele Nederlandse taalgebied, is zo populair, dat er nu ook al een Samson en Gert Webring is.
http://www.samsonengert.org
http://home.kabelfoon.nl/~acmeer/webringsgmaster.htm