- Op dit moment is men op Radio 2 bezig met de Week van de jaren 60. Dit is de eerste muziekweek van dit jaar bij Radio 2, die uiteindelijk zal leiden tot de Top 2001.
http://www.weekvandejaren60.nl - Indachtig het motto: Verbeter de wereld, begin bij een ander probeert de Nederlandse Milieugroep Alpen (NMGA) verdere aantasting van het Alpenmilieu tegen te gaan. "Wij geven enerzijds informatie aan toeristen over de milieuproblemen in de Alpen. Daarbij proberen we ook oplossingen aan te dragen. Anderzijds werken wij samen met overheden en toeristenorganisaties om hun milieubeleid te verbeteren", aldus omschrijft deze club zijn doelstellingen.
http://nmga.bergsport.com - De NMGA is er niet in geslaagd om H.M. de Koningin van de Oostenrijkse pistes te houden toen ene Jörg H. het politieke milieu in dat Alpenland begon te vervuilen. En dat is nu weer iets dat bij het Nieuw Republikeins Genootschap danig in het verkeerde keelgat is geschoten. De doelstelling van dit illustere gezelschap luidt: "De vereniging heeft als doel, op democratische wijze, de regeringsvorm van Nederland een republikeinse grondslag te doen verlenen".
http://www.republiek.myweb.nl - Hoor en wederhoor? Enfin, kijk maar.
http://www.koninklijkhuis.nl - W.A. en Maxima: doen ze het of doen ze het niet? Bea en Claus deden het wel. Je kunt nu in RealVideo bekijken hoe dat toen ging. Het VPRO-programma Andere Tijden vond beelden van de live-uitzending op 28 juni 1965, waarin Claus von Amsberg, de verloofde van toen nog prinses Beatrix, aan het Nederlandse volk werd voorgesteld.
http://www.anderetijden.nl - Voor Cyber Kids:
Nog meer VPRO: "maak kennis met alle TattleToons: Bug de Hacker, hij zuigt, sart en ettert, of Mp3, de downloader. En natuurlijk Mr. Cam, Bulk, Browser, Chit&Chat, Emil, Jpeggy en Zip. Mail ze of reageer op de laatste roddels! En speel natuurlijk elke dag mee in de Tattlebox."
http://www.vpro.nl/villa-achterwerk/tattletoons/index.shtml