Bijna de hele wereld lijkt aandacht te besteden aan de Prime Day van Amazon, een actie van de webwinkel om producten met hoge kortingen aan te bieden. Het enige dat de gebruikers daarvoor hoeven te doen is lid worden van Amazon Prime.

Maar wat nu als je helemaal geen zin hebt om lid te worden van Amazon Prime en toch gadgets en games met flinke kortingen wilt aanschaffen? Geen nood, ook Bol heeft deze zomer een sale. Wij kijken vandaag naar de mooiste aanbiedingen voor de tech-fan.

Motorola Moto E4

Deze zeer betaalbare smartphone heeft z'n sporen al lang en breed verdiend in de smartphonewereld en kan nog steeds goed meekomen. De lage prijs en de vele updates zorgen ervoor dat je niet bang hoeft te zijn dat je achterloopt op de rest. Bovendien wordt het toestel ook nog goed ondersteund door de community waardoor je deze, indien nodig, nog kan flashen met een custom ROM.

Bol biedt de E4 nu aan met 36 procent korting waardoor het toestel voor slechts 89 euro van jou is.

Spec Ops: The Line

Niet alleen Steam en GOG gooien met flinke kortingen op games, ook Bol kan er wat van. Spec Ops: The Line is een 3rd person shooter die zich afspeelt in Dubai waar je flink huis moet houden. De manier waarop dat in beeld wordt gebracht kan behoorlijk was losmaken bij de speler wat deze game erg leuk maakt. Het is in elk geval een verhaal dat je niet snel vergeet en dankzij de 37 procent korting die Bol hanteert, kan je nu voor het luttele bedrag van 5 euro.

Apple iPad Air 1

Altijd al een Apple-tablet willen hebben, maar er niet te veel voor willen betalen? Dat kan nu eindelijk. De iPad Air is klein, licht en, dankzij de zomeraanbieding van Bol (en 2nd) lekker betaalbaar. Voor 229 euro.


Lenovo Legion Y520

Hardcore gamers opgelet, de Legion y520 van Lenovo is een waar monster om op te gamen. De Intel Core i7-processor (Kaby Lake), 8 GB RAM 1 TB Harde schijf en Nvidia GeForce GTX 1050 zorgen ervoor dat je praktisch alle games met gemak kan draaien op deze geweldige laptop.

Normaal gesproken vind je deze computer niet voor onder de 1100 euro (misschien hier en daar een aanbieding die daar net iets onder zit), maar Bol stunt behoorlijk met de prijs en biedt het systeem aan voor 919 euro.

Marvel vs Capcom: Infinite

Het Marvel-universum is de laatste tijd populairder dan ooit. Elk jaar worden comic-fans meerdere malen getrakteerd op Hollywood blockbusters op basis van de superhelden van Marvel. Uiteraard is het ook al een tijdje mogelijk deze helden te laten vechten tegen elkaar en tegen figuren uit het universum van de populaire game-ontwikkelaar Capcom.

Heb je altijd al willen weten of Ryu van Street Fighter Marvel's Spiderman tot moes kan slaan? Of dat de Hulk z'n mannetje staat tegen Megaman? Nu kan je daar achter komen door Marvel vs Capcom: Infinite te spelen.

De game kan, dankzij een korting van 50 procent worden aangeschaft voor 15 euro.

Samsung Evo 64 GB Micro SD-geheugen

Je kan nooit genoeg opslagruimte hebben voor je smartphone, camera of mediaspeler. Daarom is het altijd handig om extra in te slaan als er een mooie aanbieding is. Samsung heeft zich op dit gebied al jaren geleden bewezen en de 64 GB Evo plus is daarop geen uitzondering. De UHS klasse 3-kaart is super snel (leessnelheid van 100 MB/seconde en een schrijfsnelheid van 60 MB/seconde).

Bol biedt deze kaartjes nu met 40 procent korting aan waardoor deze voor 20,99 euro van eigenaar wisselt.

Trackmania Turbo

Ken je stunts nog? Deze geweldige DOS-game uit de jaren '90 waarin je kon racen in je eentje of tegen anderen met verschillende auto's en, als klap op de vuurpijl zelf racebanen kon maken? Dit concept is naar deze eeuw getild met de Trackmania-serie. Trackmania Turbo laat je de absurdste stuntbanen bouwen en je erin rondracen met nog maximaal 254 anderen.

De game wordt met 55 procent korting aangeboden door BOL waardoor je 'm voor 18 euro kan toevoegen aan je game-collectie.

De game is ook beschikbaar voor Playstation 4 en Xbox One.