- Je vindt wel erg veel onbedekte hoofdhuid op de webhalte van Herman van Veen. En daarnaast nog wat diepzinnige fotootjes enzovoort.
http://www.hermanvanveen.nl - Hoewel de anti-rookcampagnes op volle toeren draaien, blijft een goede sigaar voor veel mensen het ultieme genot. Voor deze tevreden rokers is er de webhalte Cigar Aficionado. Met verhalen over sigaren, interviews met notoire sigarenrokers als Fidel Castro, sir Winston Churchill en Claudia Schiffer alsmede de sigaar van de week. Als klap op de vuurpijl -nee, niet klapsigaar- vind je er een database met meer dan 1800 sigaarrapportcijfers.
http://www.cigaraficionado.com - Volgens onze Oosterburen betekent de afko KLM niets meer of minder dan Komische Landungs Metoden en in de Angelsaksische wereld doet het hardnekkige gerucht de ronde dat Alitalia staat voor Airplane Landed In Tokyo And Luggage In Atlanta. Meer van dit soort komische noten worden gekraakt op Airline Nicknames, een onderdeel van de portal CrewStart.
http://www.crewstart.com/V01/Nicknames.htm - Je hebt verbinding met het wereldwijde web en je bent op zoek naar een bijzonder antiekigheidje waarbij je uiteraard niet op een paar heitjes kijkt. Dan kun je via My Agent op de webhalte Icollector antiquairs in Verweggistan en elders op de aardkloot laten speuren naar zaken die je mogelijkerwijze kunnen plezieren. Je kunt, als je portemonnee dik genoeg is, ook rechtstreeks op deze site iets bijzonders bestellen.
http://www.icollector.com - Voor Cyber Kids:
"Je stopt een brief in een fles, gooit 'm in zee en dan maar afwachten waar hij aanspoelt. Flessenpost is misschien wel de spannendste manier om berichten te versturen. En dat kan nu ook via internet." Op de glasbaksite -jazeker, die bestaat echt- "kan e-mail in de digitale zee worden gegooid. Bestemming: onbekend."
http://www.glasbak.nl