- Een toenemend aantal mensen vindt het heerlijk om gaten in zichzelf te prikken en daar dan ringetjes of andere ijzerwaren in te steken. Zo ook Jen. Op haar webhalte lees je een eerlijk verslag over hoe ze zich heeft toegetakeld met een fors aantal body piercings, van wenkbrauw tot tong en verder. Overweeg je ook een aantal gaten in jezelf te steken? Surf naar Jen, lees haar relaas en bezint eer ge begint!
http://www.gogetpierced.com - Zoals je weet staat WebWereld altijd op de bres voor Cultuur met een hoofdletter C. Daarom maken we graag gewag van de actie De Kroonlantaarn terug in Amsterdam. Dit is een campagne voor de terugkeer van de authentiek-Amsterdamse kroonlantaarn in het straatbeeld. De palen uit 1883 staan nog overal in Mokum, maar de lantaarns die erop horen, zijn nergens meer aanwezig. "Maar ze komen terug", zo beloven de actievoerders met nadruk.
http://www.kroonlantaarn.nl - In de Pyreneeën kun je nog uren en uren wandelen zonder dat je 'tegenliggers' ontmoet. Een Belgische bergwandelenthousiast heeft op zijn webhalte een aantal wandelroutes in de Franse en Spaanse Pyreneeën geplaatst. Je kunt wandelingen vinden in de omgeving van Torla, Bujaruelo, Gavarnie, Cauterets, Monte Perdido, Ordessa, Vignemale, Panticosa, Bielsa, Breche de Roland en Troumouse.
http://users.belgacom.net/wechel/pyreneeen-m.htm - Geniet, maar drink met mate! AlcoHolland ~*Burp*' is, althans volgens de makers, "een te gekke site met alles over alcohol en Hollanders". Smaken verschillen, nietwaar?
http://www.alcoholland.nl - Voor Cyber Kids:
Het Museum van Natuurwetenschappen in Brussel heeft een originele tentoonstelling die tegelijkertijd een leuk spel is op haar webhalte geplaatst. Jeugdige internetters, zeg maar tussen de vier en veertien jaar, kunnen er kennis maken met het dierenrijk. Heel bijzonder is het sitegedeelte dat verboden gebied is voor iedereen die nieuwsgierig is. Kun jij je inhouden, of....
http://www.natuurwetenschappen.net/expo/ccbb/n-home.htm