- Het kettingrokende Belgische orakel Hugo Camps kwekt er in menig vaderlands medium lustig op los. Zijn vaak komische aforismen en andere wisecracks op sportief gebied worden voor het nageslacht bewaard op een speciale webhalte.
http://hugocamps1.homestead.com/hugo.html - Nog meer zuidelijke jolijt: doorgaans welingelichte kringen uit Limbabwe hebben Linksom medegedeeld dat men in (Zuid-)Limburg tijdens het carnaval, dat over 22 dagen losbarst, niet zo gecharmeerd is van bezoekers uit Mokum, Rotjeknor en de rest van Holland. Toch is de fraaie webhalte Carnaval 2001 in Zuid-Limburg geheel gesteld in het dialect dat doorgaans gesproken wordt in de Randstad. Wat het Midi-gepingel over de Wild Rover uit Ierland met carnaval heeft te maken is ons onduidelijk.
http://carnaval.eropuitinzuidlimburg.com - Over Ierland gesproken, tussen gisteren en 11 februari besteedt NCRV-radio 'zenderbreed' en op internet ruim aandacht aan het fraaie groene eiland. Dat zal variëren van optredens van Ierse muzikanten, interviews met Ierse schrijvers en popartiesten tot Ierse klassieke muziek en het bepalen van de beste Ierse Eurovisieartiest.
http://www.ncrv.nl/ierland - Bill Clinton mag dan vertrokken zijn als president van de Verenigde Staten, alle vier versies van zijn presidentiële websites blijven bewaard voor het nageslacht. Ze zijn volledig navigeerbaar. Daarnaast heeft ieder ministeries een aantal screendumps moeten inleveren bij de Amerikaanse archiefdienst die in een later stadium online worden gezet, zodat iedereen zich een beeld kan vormen van de aanwezigheid van de Comeback Kid op het wereldwijde web.
http://www.clinton.nara.gov - Voor Cyber Kids:
Door de vernietiging van het oerwoud en de groei van de bevolking in Azië is het levensgebied van de orangutan sterk verkleind. Nu vind je hem alleen nog maar in Indonesië: in de regenwouden van Borneo en Sumatra. Via een hele mooie en leerzame webhalte kun je hem daar opzoeken!
http://orangutan.flevoland.to