- Elf dagen geleden makten we gewag van Notarisinfo dat je naar eigen zeggen als enige de mogelijkheid biedt om tarieven van notarissen te vergelijken en "voor de goedkoopste notaris te kiezen". De mensen achter www.degoedkoopstenotaris.nl waren op z'n zachtst gezegd 'not amused' over deze mededeling. Want zij maken al langer een website met onder andere prijsvergelijkingen op dit gebied. Bovendien wijzen ze ons, als echte professionals, fijntjes op de bepaling dat hun concurrent 35 procent commissie rekent als zij echt een goedkopere notaris vinden, terwijl alle info op www.degoedkoopstenotaris.nl gratis is te raadplegen. Om in het jargon te blijven: 'waarvan acte'.
http://www.degoedkoopstenotaris.nl - Het is opmerkelijk dat niet één Nederlandse omroep de Schotse topkomiek, cabaretier en entertainer Billy Connolly heeft ontdekt. De Big Yin, de man die het 'F-woord' niet schuwt, heeft in de Angelsaksische wereld al tientallen jaren een enorme schare bewonderaars. Bezoek zijn homepage of één van de fanpages en geniet van deze cabaretier uit de buitencategorie.
http://www.tickety-boo.com/billy/index.htm http://freespace.virgin.net/martin.lewis/billy - Morgen komt het ruimtestation Mir op een 'gecontroleerde' wijze naar beneden. Althans, dat hopen alle betrokkenen. Via de webhalte van Paralellel Graphics, dat voor het project End of Mir de modernste 3D-technieken inzet, kun je de grote plons in de buurt van Nieuw-Zeeland live meemaken.
http://www.parallelgraphics.com/mir - Op zoek naar een leuk citaat? Of wil je weten wie wat gezegd heeft? Quoteland, een zeer uitgebreide Engelstalige zoekmachine zet je op het goede spoor.
http://www.quoteland.com - Voor Cyber Kids:
Kun je een frisbee, die tussen allerhande vliegende objecten zweeft, opvangen? Het zal wel moeten, want als je een fout maakt gaat je lieve hondje dood.
http://www.mohsye.com/games/frisbee.htm