- Flamencodanseres Mariska Roelofs heeft een webhalte gemaakt waarop deze Spaanse dans centraal staat. Zij zegt daarover: "De site www.flamenco.nl is een site voor en door de flamencoliefhebber en ieder die meer van flamenco wil weten. Op de site kun je allerlei informatie vinden over deze muzikale stroming en over wat er in Nederland op het gebied van flamenco gebeurt." Olé, dus.
http://www.flamenco.nl - Vrijwel iedereen heeft wel eens een kiekje gemaakt tijdens een boswandeling. Maar als je eens wilt zien hoe echte natuurfotografen te werk gaan moet je beslist eens een bezoek brengen aan de site Grizzly Peak Nature Photography. Op deze webhalte geven natuurfotografen je tips over hoe je de wereld om je heen via de camera kunt vangen, je krijgt algemene fotografie-aanwijzingen en je kunt er natuurfoto's bestellen.
http://www.grizzlypeakphoto.com - Marjolein Jongepier schijnt Nederlands beste waterskister aller tijden te zijn. Op een natte webhalte vind je niet alleen van alles over deze sportieve dame, "maar ook alles over de ins en outs in de waterskiwereld". Daarnaast is het mogelijk om een gratis waterski e-mailadres aan te vragen.
http://members.tripod.lycos.nl/jongepier - Je zou zo langzamerhand een startpagina kunnen maken met links naar 'backpacker stories about Down Under'. Vooruit, we pluggen er nog maar eens eentje: Downunder by Marleen & Miranda. Het is een reisverslag van twee meiden die samen negen maanden werkend en vakantie-vierend door Australië en Nieuw Zeeland trekken.
http://mmdownunder.freeservers.com - Voor Cyber Kids:
Op de Engelstalige webhalte Once upon a Tree kunnen de bomen praten en de dieren zingen. Je vindt er verhaaltjes, liedjes, kleurpagina's en nogal wat info over de bewoners van het woud.
http://www.onceuponatree.com