Systeembeheerder is een veelzijdig vak, en het mag gerust eens gezegd worden dat die netwerken en computers niet zomaar uit zichzelf vlekkeloos werken. Daar zit veel werk in. En hoe minder de gebruiker er van merkt, hoe beter de sysadmin zijn of haar werk doet.

Op 30 juli is het System Administrator Appreciation Day, en als het aan Techworld ligt wordt daar een stuk meer aandacht aan besteed. Daarom organiseren we ‘De systeembeheerder van het Jaar’. Iedereen kan zijn of haar systeembeheerder opgeven. Je kunt deze link dus als subtiele hint doorsturen naar je collega’s, maar je kunt ook jezelf opgeven.

Prijzen

Vorig jaar is de prijs op Sysadmindag uitgereikt aan John Eijgensteijn. John werd door zijn werkgevers geprezen als technisch heel kundig en daarnaast prettig in de omgang. Ook dit jaar zullen weer beide kanten van de systeembeheerder worden belicht.

De winnende systeembeheerder krijgt een mooie notebook en een cursus van Compu’Train. Onder de aangevers wordt een Samsung Syncmaster LCD-breedscherm verloot, dus het is ook in hun eigen belang dat ze eens wat waardering laten blijken.

Bron: Techworld