Hitachi Data Systems Data Protection Suite 8.0 en High Availability Manager

Ze komen regelmatig terug in de productenoogst, en ook deze keer brengt Hitachi Data Systems (de storagedivisie van Hitachi) nieuwe software op de markt: versie 8.0 van de Data Protection Suite, en High Availability Manager. De eerste is een fikse update aan de recoverysuite. Het brengt recoveryfunctionaliteit voor VMware en Hyper-V met zich mee, ondersteunt deduplicatie, en de mogelijkheden voor het back-uppen van externe locaties en clients zijn uitgebreid.

High Availibility Manager is een nieuwe tool voor het beheer van geclusterde omgevingen. De leverancier beweert dat de software gegevens van USP-V-systemen kan verplaatsen zonder dat gebruikers er iets van merken. Uiteraard werkt het geheel in samenspel met andere HDS-software, als voorbeelden daarvan noemt Hitachi zijn Universal Replicator en TrueCopy.

Blue Coat Reporter 9.0

Netwerkbeveiliger en WANversnellingsleverancier Blue Coat heeft een nieuwe versie uitgebracht van zijn 'verkliker' van internetgebruik voor bedrijven. De gegevens die het Blue Coat Reporter rapportagesysteem produceert maken het volgens de leverancier mogelijk om niet welgevallige software (zoals spyware) snel op te sporen en te verwijderen. Het dashboard is met de update aanpasbaar geworden, waarmee data op profielbasis inzichtelijk wordt gemaakt.

Winitu EnterpriseVoIP UC-integrator Winitu wil met een nieuwe VoIP-dienst het mkb gaan bereiken. Verwarrend genoeg heet de dienst EnterpriseVoIP, maar dat is omdat het volgens de aanbieder dan ook compleet is. De dienst is gebaseerd op Pbxnsip, en wordt dan ook geleverd met toestellen die deze software-implementatie ondersteunt. Bron: Techworld