Het meest in het oog springend zijn de twee nieuwe laptops die verkrijgbaar zijn in acht kleuren, van zwart, bruin, blauw en rood tot de roze, geel, wit en olijfgroen. De Inspiron-laptops zijn uitgevoerd met schermen van respectievelijk 15 inch en 17 inch en een harde schijf van 250 gigabyte.

De Inspiron-laptops wegen ongeveer drie kilo. Dat is meer dan de, eveneens nieuwe, laptop die volgens Dell de platste laptop op dit moment is. De Dell XPS M1330 is 2,3 centimeter dik en weegt ongeveer 1,8 kilo.

De platte laptop is er in zwart, parelwit of diep rood verkrijgbaar, heeft een beeldscherm van ongeveer 13 inch en kost 1798 dollar.

Tot slot demonstreerde Dell dinsdag, als onderdeel van zijn Inspiron-lijn, twee nieuwe desktop-systemen. De Inspiron 530 en 531 zijn pc's die de consument kan bestellen met twee harde schijven van elk 500 GB. Verder hebben de pc's maar liefst tien usb-poorten, worden ze geleverd met een Intel- of AMD-processor en wordt een versie van Windows Vista meegeleverd. De prijzen van de pc's beginnen vanaf 498 dollar.