- De Liberaal Joodse Website is de thuishaven op het wereldwijde web van het Verbond van Liberaal-Religieuze Joden in Nederland. Dat is het kerkgenootschap dat de negen Liberaal-Joodse gemeenten in Nederland overkoepelt. Deze webhalte is ook voor geïnteresseerde niet-joden een bron van informatie. Jewhoo! is een joodse zoekmachine met een knipoog.
http://www.ljg.nl
http://www.jewhoo.com - "Ik doe niet mee aan dat opgeklopte commerciële Valentijnsdag gedoe!", staat er op één van de speciale e-cards die S1ngle voor deze opgeklopte dag, die in Nederland nauwelijks wil aanslaan, in de aanbieding heeft. "Nou, vooruit, één keer dan omdat jij het bent", zo luidt het vervolg waarbij we ons van harte aansluiten.
http://www.s1ngle.nl/card.html - Nederland is al zo plat. En als je het dan uit de lucht bekijkt....Enfin, toch is het leuk om eens een 'helikopterview' van ons goede vaderland te krijgen. De firma Aerophoto Schiphol b.v. heeft daartoe een doorzoekbare database met luchtfoto's online gezet. Je kunt zoeken op plaatsnaam, een beschrijving en/of een jaartal..
http://www.aerophoto-schiphol.nl - Tsja, en nu moet je alternatieven gaan bedenken voor Napster. Wij gooien er eentje in de aanbieding: wat dacht je van een live optreden van de Zingende Zusjes met Adri van Vliet op het orgel? Het onsterfelijke lied Twee reebruine ogen is op de webhalte van de niet meer zo piep ogende zusjes al vast te beluisteren in maar liefst twee bestandsformaten.
http://zingendezusjes.myweb.nl - Voor Cyber Kids:
Ook Nederlandse kinderen kunnen vandaag een hoop lol beleven op de speciale Valentijnspagina van Billy Bear's playground. Zo kun je onder andere kaarten uitprinten, knutselwerkjes en Java-spellen doen en puzzels maken.
http://www.billybear4kids.com/holidays/valentin/fun.htm