- Treinreizigers en NS-personeel dreigen het spoor bijster te raken. Wie staakt er nu wel, waar, wanneer en vooral, waarom? Fans van deze rubriek -jawel, ze bestaan- wijzen ons op het webstation van het UPC. Dat is niet de verlieslijdende kabelboer, maar het Utrechts Personeels Collectief dat één en ander wil uitleggen en zo mogelijk het overleg weer op de rails wil zetten, maar niet in het moeras wil zakken dat "bij NS-Reizigers overleg heet".
http://www.geocities.com/u_p_c2000 - De Koninklijke Schouwburg in Den Haag is één van de fraaiste speelhuizen van ons kleine, maar o zo artistieke landje. Een mooie schouwburg verdient een eminente vaste bespeler. En die is er in de Hofstad: Het Nationale Toneel.
http://www.nationaletoneel.nl - Hebben we je onrecht aangedaan? Vervoeg je dan bij de Raad voor de Journalistiek. Dat is een "onafhankelijke klachteninstantie voor (rechts)personen die menen door een publicatie die henzelf betreft in hun persoonlijk belang te zijn geschaad. De Raad is een orgaan van zelfregulering voor de media en beoordeelt journalistieke gedragingen."
http://www.rvdj.nl - De gemiddelde kantoorwerker brengt 260 dagen per jaar door met collega's. En de manier waarop ze zich gedragen kan wel eens als flirten worden uitgelegd. Wil je weten hoe flirterig je zelf bent? Doe de Office Flirt Test.
http://officeflirttest.com - Voor Cyber Kids:
"Het zijn heus niet alleen de volwassenen die met de nieuwe munteenheid te maken krijgen en er vertrouwd mee dienen te worden. Ook kinderen gaan eraan geloven als op 1 januari 2002 de nieuwe eurobankbiljetten en -munten in omloop worden gebracht", zo staat er op het kindergedeelte van de officiële Euro-webhalte. Er zijn daar spelletjes "die vooral leuk zijn, maar waar ook nog wat van te leren is".
http://www.euro.ecb.int/nl/another.html