Domeinhandelaar Hitdomains.com verwacht dat de domeinnaam Hell.com maar liefst 8 miljoen dollar gaat opbrengen. Dat zou een nieuw record betekenen. Het hoogste bedrag ooit voor een domein betaald, staat op naam van Business.com, dat eerder dit jaar voor 7,5 miljoen dollar van eigenaar verwisselde.

Volgens Hitdomains staat Hell.com garant voor gigantische bezoekersaantallen. Nu al komen 100.000 unieke bezoekers per maand op de site af, waarop niet veel is te beleven. Met gerichte reclamecampagnes ("Go to Hell.com") kan dit nog veel verder worden opgekrikt, aldus Hitdomains.

Hitdomains is overigens niet de eigenaar van het domain. Dat is Kenneth Aronson, lid van het digitale kunstenaarscollectief The Final.org. Aronson kreeg te maken met het ironische feit dat hij teveel bezoek trok met de site. The Final.org kon de grote bezoekersaantallen niet aan en besloot zich te ontdoen van het domein.

Behalve Hell.com veilt Hitdomains ook namen als Guns.com, Sexandcigars.com en Pharmacies.com in de aanbieding. Deze zijn waarschijnlijk een stuk goedkoper.

In Nederland is het hoogste bedrag dat voor een domeinnaam is neergeteld sinds deze week 1 miljoen gulden. World Online betaalde dit bedrag voor www.voetbal.nl.