- Volgens de Amerikaanse webhalte The Ultimate Bad Candy Web Site is onze vaderlandse trots, de dubbelzoute drop, door de Yanks verbasterd tot Double Zout, uitgevonden door iemand die te veel klappen op zijn kop heeft gekregen van een laaghangende (what ever that may be) windmolen. Rare jongens, die Amerikanen.
http://www.bad-candy.com/doublezout - Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: games downloaden van het internet gratis en legaal. Als je de gebruikelijke info over jezelf verschaft en wat banners aanklikt kun je aan het downloaden slaan. Er zit wel een addertje onder het gras: veel spellen zijn in zo'n tien delen opgesplitst zodat je bijna een polsverstuiking oploopt van het klikken.
http://www.freeloader.com - "Dansen we op het dek van de Titanic, zoals de kranten na Prinsjesdag schreven? Of wordt het gevaar van een recessie overtrokken, zoals in ESB te lezen viel? Wie wil begrijpen hoe de economie in elkaar zit, vindt in ESB de ideale informatiebron. ESB slaat de brug tussen wetenschap, beleid en praktijk", aldus prijst het saai klinkende Economisch Statistische Berichten (ESB) zichzelf frivool aan.
http://www.economie.nl - Lekker verantwoord toeteren en pingelen in Mokum deze zomer? Dat kan op de Summer Jazz Workshop 2001 die het Conservatorium van Amsterdam in juli van dit jaar organiseert in samenwerking met de Manhattan School of Music in New York. Je kunt je nu online inschrijven.
http://www.cva.ahk.nl/jazz/summercourse - Voor Cyber Kids:
Speel je graag hockey met een stokkie? Surf dan eens langs bij Freekie's Hockeypagina. Dat is een bijzondere webhalte, want Freek besteedt veel aandacht aan LG hockey, dat is hockey voor mensen met een lichamelijke handicap die toch graag deze mooie sport beoefenen.
http://www.tuba.is.nl/hockey/index.htm