- De webhalte Xohra, die schrijfster Marion Bloem met een aantal andere vrouwen runt, is het product van de fantasie van haar romanpersonage Zohra. Zij komt voor in de roman Games4Girls, die verscheen op hetzelfde moment dat de webhalte 'de lucht inging'.
http://www.xohra.nl
http://www.games4girls.nl - Pak je PC en je webcam en kom op 17 maart naar de webcammers meeting in Neede. Als je daar om één of andere reden niet bij kunt zijn, kun je natuurlijk altijd nog via het wereldwijde web kijken hoe het er daar aan toe gaat, want er is ruimte voor 100 cams.
http://www.wlscams.com/cammeeting - Heb je het ooit zo zuur gegeten? Op Aswoensdag wordt er door menig carnavalsvierder een (zuur) harinkje gehapt. Maar ook andere zaken komen in het zuur goed tot hun recht, zo meldt Picklenet. Op deze webhalte vind je uiteraard info over augurken en uitjes in het zuur. Maar wat dacht je van aardbeien in het zuur? Jammer dat Valentijnsdag net voorbij is. Enfin, misschien doe je er nog andere zoetzure ideeën op.
http://www.picklenet.com - Mijn geboortedag was zo bijzonder dat er in de USA zelfs 2 platen op nummertje één in de hitparade stonden. Je herinnert je vast nog 'Love is a Many Splendoured Thing' van The Four Aces wel of anders 'Autumn Leaves', prachtig gezongen door Roger Williams. Of ben je nog niet zo oud? Hoe het ook zij, op This day in music kun je kijken welke single er op een bepaalde datum nummer één stond in Amerika of het Verenigd Koninkrijk.
http://www.thisdayinmusic.com/cont/choose.html - Voor Cyber Kids:
Maak eens een reisje langs zeven verschillende exotische plaatsen op onze wereldbol van Groenland tot de Amazone en van Tibet tot Madagaskar. Je hoeft niet in te checken, maar alleen af en toe met je muis te klikken.
http://www.greatestplaces.org