- De webhalte Memento Mori is een plaats waar je een herinnering aan een dierbare, die gestorven is, levend kunt houden.
http://www.dds.nl/~dood/memento/intro.html - Gemeenten en woningcorporaties kiezen steeds vaker voor een interactieve aanpak bij het maken van nieuwe plannen, vooral om draagvlak voor nieuw beleid te ontwikkelen. Op een sobere, maar uitgebreide webhalte komen de volgende vragen aan bod: "Wat is interactief beleid eigenlijk? Waarom kiest de overheid voor een interactieve aanpak? Wie doen er mee aan interactieve beleidsvorming en welke inbreng leveren zij? Wat zijn de voorwaarden waaraan een interactief beleidsonderwerp moet voldoen? Hoe verloopt een interactief proces? Waar zijn al ervaringen opgedaan met interactieve beleidsvorming?"
http://www.publiek-politiek.nl/iab - Als je erop uitgekeken bent om in je blootje door Nederland te banjeren kun je een textielloze reis boeken naar bijvoorbeeld Duitsland -naakt in de sneeuw- of zoiets exotisch als Jamaica. De warm geklede medewerkers van de naturistische reisorganisatie Internatuur helpen je verder.
http://www.internatuur.nl - Wellicht heb je er nog niet zo over nagedacht, maar over precies 542 dagen begint het WK Voetbal in Japan en Korea. Misschien dat de boys van Van Gaal nog op tijd wakker worden. Enfin, je kunt nu al vast chatten enzo met mede-voetballiefhebbers, de programma's en standen bekijken en meer.
http://home.wanadoo.nl/wk2002 - Voor Cyber Kids:
Te laat thuis gekomen en het Jeugdjournaal op de tv gemist? Geen nood, via de webhalte van de NOS kun je de laatste aflevering downloaden en nog eens rustig bekijken. http://www.omroep.nl/nos