- Je zou verwachten dat een ode aan mayonaise een product der lage landen zou zijn. Maar de World of Mayonnaise is gesitueerd aan de andere kant van het Kanaal. Dat Britten er eigenzinnige meningen op na houden, blijkt uit de webmasters voorkeur voor de Hollandse mayo van De Rit.

http://www.angelfire.com/punk/mayonnaise/Mayonnaise.htm
http://www.export.nl/nl/profiel/1210232.html - Op het wereldwijde web zijn vaak dingen te zien die je elders niet ziet. Kunstenares Krijnie Beyen uit Amersfoort speelt het zelfs klaar om je onzichtbare vrouwen te laten zien. Haar Invisible Women's Network bestaat uit "vijf historische vrouwen, wier leven in de geschiedschrijving niet of onvoldoende belicht is. Ik wil voor deze vijf vrouwen, door en in mijn persoon en werk een nieuw leven creëren. Zij krijgen een herkansing om hun eigen geschiedenis te schrijven", zo licht ze haar project toe.
http://utopia.knoware.nl/users/kb-bizz/index-nl.html - " Taaldier is niet wollig of stoffig. Taaldier is nog speels en lichtvoetig! Ze danst, swingt, spreekt niet maar zingt!" Wat moeten we hier nog aan toevoegen, behalve de oproep om eens een kijkje te gaan nemen op deze verrassende webhalte.
http://www.taaldier.nl - Regeren is vooruitzien. We zitten nog niet in het muggenseizoen, maar als je de anti-muggentoon, die door een Duitse geluidstechnicus eigenlijk bij toeval is ontdekt, download kun je de hele zomer ongebeten surfen. Het klinkt een beetje als het Zingende Zwaard, maar als het een beetje meezit vallen de muggen dood naast de speakers van je computer neer.
http://users.bart.nl/~fww/muggen.htm - Voor Cyber Kids:
Op de game webhalte Met andere ogen reis je met een bus langs een aantal ontwikkelingslanden. In ieder land kom je vrienden tegen die je een handje helpen met het uitvoeren van je opdrachten. Tijdens je reis krijg je spelenderwijs informatie over de landen voorgeschoteld. Je kunt met het spel een prijs winnen en met andere bezoekers chatten.
http://www.wereldvrienden.nl