- Gisteren staken we de loftrompet over de oer-Hollandse fricadel. Maar ook de aardappel mag zich verheugen in de warme belangstelling van de gemiddelde Nederlander. En net zoals WebWereld bericht over alle facetten van de digitale samenleving, zo staat AardappelWereld boordevol informatie over piepers, chips, puree, patates frites en andere aardappelproducten.
http://www.aardappelwereld.nl - In deze tijd waarin de dot com bubble de neiging tot uiteenspatten vertoont is een bezoekje aan Netslaves aan te bevelen. Het is een webhalte die het opneemt voor de uitgebluste IT-medewerkers in het algemeen en Nieuwe Media werkers in het bijzonder.
http://www.disobey.com/netslaves/index.shtml - Er valt anno 2001 weinig Oranje-vreugde te bespeuren op de Australian Open, het eerste Grand Slam tennistoernooi van het jaar. Als laatste Nederlandse singelaar werd Jan Siemerink van de baan gemept. Ook een aantal geplaatste koppen rolden. Desalniettemin wordt er vrolijk doorgetennist down under.
http://www.ausopen.org - Voordat Gerge W. Bush het Witte Huis betreedt kloppen de Clintons zichzelf nog even gauw op de borst via de officiële webhalte van datzelfde gebouw. Op de persoonlijke webhalte van de man die met een minderheid aan stemmen toch werd gekozen kun je zien hoe de machtsovername gaat verlopen.
http://www.whitehouse.gov .
http://www.georgebush.com - Voor Cyber Kids:
Op de zeer uitgebreide webhalte Brickshelf vind je alle Lego-bouwtekeningen en catalogi die ooit verschenen zijn. Ook kun je er foto's van gebruikers zien en eventueel eigen creaties toevoegen.
http://www.brickshelf.com