- De Theatergroep Mugmetdegoudentand is een Nederlands theatergezelschap, dat deze tijd met 'haar eigen stem' beschrijft. "De mug zoekt voortdurend de juiste vorm en het juiste medium bij een idee. Een project staat nooit op zichzelf: uit het ene komt het ander".
http://www.mugmetdegoudentand.nl - Je bent netjes en toch op zoek naar wat erotiek op het wereldwijde web? Kijk dan eens bij Eronewz. Het is een online nieuwsmagazine dat berichten brengt over erotiek en seks, zonder dat je geconfronteerd wordt met harde porno. Je vindt er informatie en nieuws over seks en erotiek: grappige nieuwsfeiten, showbizznieuws met een pikant tintje en interessante onderzoeken. En pikante links uiteraard.
http://www.eronewz.com - Op de webhalte Citaten tref je, hoe kan het ook anders, een bonte verzameling van citaten, wijsheden, uitspraken en aforismen aan. Op deze site vind je uitgebreide zoekfunctie en overzichten van auteurs en trefwoorden.
http://www.citaten.net - "Wat zou er van hem zijn geworden? Zou zij die wereldreis echt hebben gemaakt? Het zijn vragen die ons allemaal wel eens te binnen schieten. Meestal laat je de gedachte snel weer varen. Maar nu is er OrganiserenVan Reünies.nl", zo zeggen de makers van deze webhalte. Hè, daar gaan weer een paar vrije weekeinden!
http://www.organiserenvanreunies.nl - Voor Cyber Kids:
Op KidSpirit vind je meer dan 500 kleurplaten die je kunt uitprinten en daarna kunt kleuren. Er zijn plaatjes van dieren, (Amerikaanse) TV-figuren, het alfabet en meer. De webhalte is nog een beetje in kerstsfeer, maar dat zal wel snel veranderen.
http://outer-limit.net/coloring