- De goedlachse schilderes Dineke Flipse werkt hoofdzakelijk met acrylverf op een vrij expressieve manier met veel kleur in diverse stijlen.
http://www.rotterdamkunststad.nl/template33/index.asp - Zoek je een jeugdherberg -je weet wel zo'n instituut waar je vader en moeder moet zeggen tegen mensen die je ouders helemaal niet zijn- dan vind je een hele lijst met links van Argentinië tot Zwitserland op een eenvoudig vormgegeven site.
http://home.concepts.nl/~oprins/jh.html - We zijn weer eens taalgrensoverschrijdend bezig en begeven ons naar Gabriël. Het betreft hier niet de aartsengel en ook niet Gabriel Naudé (Parijs,1672), de man die één van de eerste boeken over bibliotheekresearch schreef. Maar ze hebben er wel iets mee te maken, want Gabriël is een acroniem en staat voor: GAteway and BRIdge to Europe's national Libraries. Alle informatie over Europa's nationale bibliotheken is op deze webhalte verzameld.
http://www.konbib.nl/gabriel/en/welcome.html - Alzheimer Europe (AE) is een non-profit organisatie die zich richt op het vergroten van inzicht in alle vormen van dementie. Zij coördineert Alzheimer organisaties in Europa en organiseert steun voor mensen die aan de ziekte lijden. Op langere termijn wil het AE een coördinatie en informatiecentrum worden voor alle organisaties die op dit specifieke terrein werkzaam zijn.
http://www.alzheimer-europe.org - Voor Cyber Kids:
Bedreigde diersoorten is een internationaal research project. Zo'n vijftig scholen hebben in totaal 313 werkstukken ingestuurd! Het doel van dit project is om binnen- en buitenlandse leerlingen de mogelijkheid te bieden om met elkaar kennis te vergaren over de duizenden bedreigde diersoorten op alle wereldcontinenten. http://www.tenan.vuurwerk.nl/indexnl.htm