- Dit is wat je met recht een plee-site kunt noemen: Sanipro. Het gratis vakblad bied je "vakinformatie uit de eerste hand. Het is het eerste - en vooralsnog het enige - digitale vakblad voor de sanitair- en tegelbranche." Ben je meer een sanitairgebruiker dan kun je beter Saniweb bezoeken. Het is maar dat je het weet.
http://www.sanipro.nl
http://www.saniweb.nl - In Nederland, en ook de meeste andere Europese landen, is de Erinaceus Europaeus, in de wandeling egel genoemd, een beschermde diersoort. Desalniettemin vallen er duizenden ten prooi aan het verkeer en verdelgingsmiddelen. In Nederland en andere landen in Europa zijn diverse egelopvangcentra die zich om het welzijn van verweesde, zieke of gewonde dieren bekommeren. Zelfs in Oss.
http://home.planet.nl/~rwilbers - Wat de Styx is in de Griekse mythologie, is het IJsselmeer voor Nederlandse paranormalen. Want wekelijks dalen er boodschappen van Gene Zijde neer in de Nieuwe Doelen te Enkhuizen. Wat die boodschappen precies inhouden mag niet naar buiten worden gebracht. Dat staat op de webhalte van Ethisch Paranormaal Centrum De Heremieth. Wij vragen ons alleen af of normaal onethisch is.
http://home.hetnet.nl/~deheremieth - Ben je op zoek naar de beste plaats op het wereldwijde web om je creaties neer te zetten? En wil je daar niet (te veel) voor betalen? FreeWebspace.net is een grote, doorzoekbare webgids die je de weg wijst naar aanbieders van gratis webruimte.
http://www.freewebspace.net - Voor Cyber Kids:
Eén, twee, drie, vier, vliegtuigje van papier. Op de webhalte PaperAirplanes kun je leren hoe je vliegtuigjes van papier kunt vouwen. Later komen er ook andere zaken aan de orde, zoals het vouwen van papieren dieren, zo belooft de maker van de site.
http://www.geocities.com/paperairplanes2001