- Banketbakkerij Maison van Oort uit het Utrechtse Doorn heeft als specialiteit wintergebak, zoals de Skitaart. Je kunt meer voorbeelden daarvan vinden in het assortiment op de fraaie webhalte van deze neringdoende. Hier vind je "ook een greep uit de bruidstaarten". En dan even virtueel je vingers aflikken.
http://www.skitaart.nl - Op Fotosoep.nl, dat als ondertitel "Photoshop in je moers taal" draagt, vind je een nog steeds groeiende collectie van photoshop tutorials. "De meeste van deze tutorials zijn goed te begrijpen, terwijl je er toch hele leuke effecten mee kunt maken. Als je vragen of opmerkingen hebt over de tutorials kan je het forum bezoeken", zo zeggen de makers.
http://www.fotosoep.nl - Jeugdzaken is een onafhankelijke deskundige nieuwsbrief op internet, samengesteld door de Stichting Jeugdinformatie Nederland. Belangstellenden kunnen hier een e-mailabonnement aanvragen. Vanaf de site kun je ook doorklikken naar andere webhaltes over jeugd- en opvoedingszaken.
http://www.jeugdzaken.nl - De Vereniging Natuurmonumenten "zet zich in voor een leefbaar Nederland met voldoende ruimte voor het voortbestaan van de natuur in al haar verschijningsvormen. Natuur, het landschap en de daarmee samenhangende cultuurgeschiedenis zijn onmisbaar voor het welzijn van de mens. Mensen kunnen van de natuur genieten en worden mede dankzij de inzet van Natuurmonumenten bewust van de waarde die de natuur is. Natuurmonumenten is een onafhankelijke vereniging van zoveel mogelijk betrokken leden, die zich realiseert dat constructieve samenwerking nodig is om resultaat voor natuur en landschap te kunnen behalen", zo stelt deze club op een fraaie, informatieve webhalte.
http://www.natuurmonumenten.nl - Voor Cyber Kids en hun opvoeders:
Van de zeer Spartaanse webhalte JopSoft programma's voor MS-DOS kun je allerhande educatieve programma's downloaden. http://www.lochem.tmfweb.nl/nederkid/-overzicht.html