- De anders vaak zo gezapige CDA-stemmers zijn boos. Daarom is vandaag het startsein gegeven voor een e-mailcampagne die zich richt tegen Jacques de Milliano. Vanaf de website met de nogal zwaar aangezette naam Kiezersbedrog kunnen bezoekers een e-mail sturen aan Jacques de Milliano. Het initiatief is ontstaan bij ene Wouter Jong, bij wie de actie van Jacques de Milliano volledig in het verkeerde keelgat is geschoten: "Ik ben het met het CDA eens dat hier sprake is van ordinaire zetelroof. De Milliano heeft weliswaar niets onwettigs gedaan, maar zijn actie gaat zeer zeker tegen de geest van de Kieswet in".
http://www.kiezersbedrog.com - Volgens een legendarische sketch van Van Kooten & De Bie "is goed je eten kauwen het halve werk". Maar Goed uit eten is natuurlijk weer iets heel anders. Op de gelijknamige webhalte vind je de betere restaurants van Nederland overzichtelijk bij elkaar. Er kan worden gezocht op regio, op plaats of op naam van een restaurant. "Een objectieve site voor de betere restaurants", zo zeggen de makers bescheiden.
http://www.goeduiteten.nl - Je kent het wel, de piepers staan net dampend op tafel en dan belt er weer zo'n figuur die je kunststof kozijnen wil verkopen terwijl je in een huurhuis woont. Heb je ook genoeg van de terreur van de callcenter boys & girls? Surf dan eens naar de webhalte Telemarketer Tormenting Techniques. Je krijgt daar tips voorgeschoteld hoe je die televerkopers antwoorden kunt geven waar ze absoluut niets mee kunnen.
http://www.antitelemarketer.com - Het Gemeentemuseum Den Haag bezit rijke collecties moderne kunst, kunstnijverheid, mode en muziek. De collectie moderne kunst geeft een gevarieerd overzicht van de beeldende kunst sinds het begin van de negentiende eeuw.
http://www.gemeentemuseum.nl - Voor Cyber Kids:
De Ridammerhoeve is een geitenboerderij in het Amsterdamse Bos. Lammetjes worden tijdelijk ondergebracht in de Kinderboerderij, waar je ook je kinderfeestje kunt houden.
http://www.geitenboerderij.nl