- Gedeelde smart..... Even lekker gniffelen als je leest waarom anderen die baan niet kregen. Geniet van een hele collectie afwijzingsbrieven.
http://www.rejectioncollection.com - Voor veel mensen begint de vakantiepret al met het uitzoeken van de accommodatie. Ben je van plan om lekker weg te gaan in eigen land met een tent of caravan, vervoeg je dan voor informatie op Campingweb. Je vindt er tientallen kampeerplaatsen van camping De Lauwerszee in het noorden van Groningen tot de Gulperberg Panorama Camping in het Zuid-Limburgse Gulpen.
http://www.campingweb.nl - Het Friese Wergea brengt dit jaar haar zevende openluchtspel. Het stuk 9-40-4-7-25-29 speelt zich af in een klein Iers dorpje met maar 52 inwoners. Eén van hen wint met de nummers 19-40-4-7-25-29 de hoofdprijs in de Lotto. In dit openluchtspel, dat in juni zal worden opgevoerd, zal de oorspronkelijke Ierse sfeer zoveel mogelijk worden aangehouden. "Natuurlijk kan het publiek weer genieten van muziek en dans. Dat is immers het handelsmerk van het Wergeaster openluchtspel", zo zeggen de makers.
http://art.wergea.com - Er schijnt een medicijn tegen internetverslaving te zijn. Het heet Lex Dierssen's kleitabletten. Lex huldigt de opvatting: "Voorkom internetverslaving: ga pottenbakken of lees vaker een boek!"
http://coo.med.rug.nl/lex/dierssen.htm - Voor Cyber Kids:
Alles dat ook maar iets heeft te maken met boeken en (voor)lezen vind je op het Leesplein.
http://www.leesplein.nl