- Gisteren noemden we de Zingende Zusjes als alternatief voor Napster. Volgens Hans Handgraaf is WinMX echter de beste keus. Hij mailt ons: "Beste alternatief voor de doorsnee Napstergebruiker is WinMX. Ja zullen jullie denken alweer zo'n Napsterkloon. Maar geloof me deze is echt de moeite waard. Ik kan er over oordelen als selfmade filesharing expert. Kijk maar even op mijn website." Op deze uitgebreide webhalte vind je heel veel Napster-info alsmede tips voor alternatieven.
http://www.homepages.hetnet.nl/~handweb - Verslaafden krijgen allerhande waarschuwingen. Roken kan bij koninklijk besluit ernstige ziektes en zelfs de dood veroorzaken. "Geniet, maar drink met mate", zo wordt de liefhebbers van alcoholische versnaperingen voorgehouden. Maar wat moet je tegen liefhebbers van vleselijke geneugten zeggen. Geniet, maar copuleer met mate? Enfin, er is een stichting die hulp, informatie en advies geeft over seksverslaving aan de verslaafden zelf en hun omgeving.
http://www.seksverslaving.nl - Op de Zuid-Oost Veluwezoom, zeg maar tussen Brummen en Velp, kun je met behulp van een routebeschrijving of kompas genieten van bos, hei, heuvels, herten, zwijnen en wilde paarden. Via een fraaie webhalte kun je daarover veel meer te weten komen.
http://www.veluwezoom.nl - Waarschijnlijk worden de wilde paarden van de Veluwezoom niet gemolken. Dat gebeurt wel met de edele viervoeters van Paardenmelkerij 't Vöske in het Limburgse Horst. De paardenmelk is zo bijzonder omdat de samenstelling vergelijkbaar is met die van moedermelk. Het gehalte aan eiwit, melksuiker, mineralen en sporenelementen komt overeen. Het ijzer- en vitamine C gehalte van de paardenmelk is hoger. Daarbij zijn de vetzuren grotendeels (meervoudig) onverzadigd. Deze melk is een probaat middel tegen allerlei kwalen, zo lezen we op de webhalte van het bedrijf, dat op 22 april een open dag houdt.
http://www.paardenmelk.myweb.nl - Voor Cyber Kids:
En als je dan in Horst de paarden hebt zien melken, kun je even verderop terecht in Aardbeienland. Dat is een soort recreatiepark dat geheel in het teken van de zomerkoninkjes staat. Ze zeggen dat er kabouters wonen.
http://www.aardbeienland.com