- Op weg naar de halve finale van het toernooi om de UEFA Cup, moet PSV vanavond in eigen stadion tegen 1.FC Kaiserslautern tenminste tweemaal scoren. En dan maar zien dat het de deur achterin dicht houdt. De goals voor de Eindhovense formatie moeten komen van Bruggink en De Jong, want PSV moet het doen zonder topscorer Kezman (geschorst) en Van Nistelrooy (niet speelgerechtigd).
http://www.psv.nl
http://www.fck.de - Persoonlijk interesseert het me geen biet wie er wel of niet in 1984 op de top van de Mount Everest hebben gestaan. En ik kan me niet voorstellen dat de gemiddelde Nederlander daar op zit te wachten, maar Edward Bekker, Edmond Öfner, Herman Plugge, Peter Teeuwissen, Joost Ubbink en Bart Vos grijpen hun ruzie met ene Mariska Mourik aan om een boek op de markt te pletteren waarin ze meedelen dat Bart Vos wel degelijk op deze uit z'n krachten gegroeide molshoop heeft gestaan. Zo, nu je dit weet kun je weer rustig slapen.
http://everest.boekboek.nl - Voor veel mensen zou een reisje aan boord van de legendarische Oriënt Express de vervulling van een lang gekoesterde wens zijn. Gezien de prijzen zal de conclusie toch vaak zijn: laat die trein maar zonder mij vertrekken. Je kunt natuurlijk in ieder geval wel even likkebaardend gaan kijken op een webhalte waarop ook andere mooie, maar prijzige treinreizen en cruises worden aangeboden.
http://www.orient-expresstrains.com - De uitgevers van atmoSFeer, "het tijdschrift voor science fiction, fantasy en het speculatieve verhaal", schijnen te denken dat iedere aankomende abonnee de beschikking heeft over een tijdmachine getuige deze wervende tekst op hun webhalte: "Vraag een gratis kennismakingsexemplaar aan door even een mailtje te sturen, of abonneer je gelijk voor 1996 door F11,90 over te maken".
http://users.bart.nl/~omnisf/atmosf.html - Voor Cyber Kids:
Surf eens naar een wel heel bijzondere dierentuin. In Bembo's Zoo klik je op de letters van het alfabet en kijk: ze veranderen op wonderbaarlijke wijze in dieren.
http://www.bemboszoo.com