Het was zelfs op de radio. Eerst wat nieuws over de instortende wereldeconomie, ICT-berichten en daarna het hoofdartikel. Een geschrokken Charis verklaarde tegenover onderbroekjesjournalist Francisco van Jole, tevens bekend als onheilsprofeet en in zijn vrije tijd verzamelaar van gedroogde pruimen, dat zij erg was geschrokken. Nou dat kon Francisco zich wel voorstellen. "Het ene moment lag hij er nog, in mijn kast, met een fris gewassen kruisje, hahaha, en het andere moment was hij weg. Dan denk je wel even, ja dit gaat ver"

Even voorstellen. Charis is de vrouw die zich twee jaar lang 24 uur per dag in haar onderbroekje liet kijken. Sterker nog, als je haar weblog las waande je je IN haar onderbroekje. Charis was een van de populairste camgirls van Nederland. Alleen Corrie is populairder omdat die af en toe gebukt voor de camera naar haar onderbroekje zoekt. U hoeft niet meteen als een gek te gaan surfen. Net als de 2396 webwereld lezers die mij naar aanleiding van mijn vorige column persoonlijk mailden om te vragen waar ze die ontroerende porno voor gelukkige mensen konden bekijken bent u te laat. Charis logt niet meer. Charis haar oogjes zijn dicht.

In het zelfde radio-interview met van Jole vertelde ze dat realiteit en log te dicht bij elkaar kwamen te liggen. Mensen gingen echt geloven in haar vermeende geilheid en dat kon de bedoeling niet zijn. Dat is boeiend. Een camera in je huis hangen, mensen je boodschappenlijstjes laten zien, af en toe een lachend hoofd in beeld van haar vriend en dan schrikken als het echte leven te dichtbij komt.

Het is inmiddels een rage, de huizen binnendringen van loggende geslachtsrijpe meisjes. Een hebbedingetjesguerrilla georganiseerd vanuit de bossen in Venlo. Goed voorbereide acties. Het ontvreemde dagboek van twee studenten werd in een pannenkoekhuisje ergens op de Veluwe gescand en ging daarna als een razende door Nederland.

Ik ben op mijn hoede. Al mijn ondergoed over elkaar heen aan nu ik dit schrijf. Maar eerst stelen ze de huizen van de loggende meiden leeg. Bij Snotverjeppie is uit een in bed gelezen boek van Nietzsche een blz. gescheurd. Dronken mannen ruiken nu ergens in Nederland aan het plekje waar haar duim het papier beroerde. Tevens een kat verdwenen die zij geaaid zou hebben. Duikt over drie maanden op in Antwerpen.

Hoe moet dat dan met Luna? Daar wordt binnenkort de deur ingetrapt door een meute wilde roodharige mannen die haar 367 geteste dildo's komen onteigenen. Luna maakt dat los bij mannen. Ze tergt ze. Een soort Charis in de overdrive. Luna geeft de mannen wat ze willen. Ze laat ze graag geloven in haar libido. Overdag wast ze bejaarden, wat prettig is want dan zie je haar in een verpleegsteruniform voor je, maar des avonds verandert zij vaak in een Lekker Gek Heet Wijf. Lees bijvoorbeeld het emotionele verslag van haar laatste orgasme, hoewel bij Luna de teller nu alweer 134 keer verder kan zijn getikt In de VPRO gids las ik dat de uitgever van een tijdschrift Luna slipjes wilde gaan verkopen. En dat ging haar dan weer te ver.

Dat snap ik niet. Logsters dragen wel slipjes, trekken ze uit, zwaaien er mee voor de camera, maken iedereen dol, maar als je ze aan een waslijn ziet hangen moet je nederigheid betrachten. Je mag wel op je beeldscherm kloppen en zeggen: "dag lekkere luna", maar als je haar in de supermarkt tegenkomt mag je niet de kleren van haar lijf scheuren om te kijken of ze die thaise balletjes echt in heeft. Verwarrend.

Volgende week brengt Francisco nog meer hard nieuws. Hij zit er bovenop. Een weblogger miste bijna de bus maar stak zijn hand op. Indringend interview.

- [email protected]