Hoe moet je een tatoeage en piercing verzorgen? Wat kun je doen tegen broekpoepen? Heb ik een gezonde levensstijl? Op de site van de GGD vind je het antwoord in een uitgebreide database.

www.ggd.nl/ggdinfo

Op zoek naar een stom cadeau of een stom spel, surf dan even langs de stupid store. Gegarandeerd dat je daar slaagt. Wat dacht je van alien baby's die in het donker gloeien of een aardappelpistool?

www.stupid.com

Liefde stinkt en op de website van de whyfiles kun je precies lezen waarom. Elke week worden hier wetenschappelijke achtergronden van het dagelijkse nieuws in duidelijke taal, weliswaar Engels, besproken.

whyfiles.news.wisc.edu

De nieuwste commerciële zender Net5 begint 1 maart met uitzenden en hij is nu ook op Internet te vinden. Hopelijk is de kwaliteit van het tv-station beter dan die van de website.

www.net5.nl

Het succes van Linux is mede te danken aan het Internet. Ben je opzoek naar een programma voor het alternatieve OS, neem dan een kijkje op deze uitgebreide site.

nc.us.mirrors.freshmeat.net

Stel je hebt een homepage en je wilt weten wat anderen ervan vinden. Surf dan naar APK-station Tagie en meld je aan voor een keuring. Je site wordt niet afgekraakt, maar er worden slechts adviezen gegeven. www.tagie.com