- Nederlanders zijn wonderlijke mensen. Zo schijnen er landgenoten te zijn die geheel vrijwillig een avondje willen stappen in Enschede. Voor de websurfers onder hen is er Enschede-uitgaan.nl. In deze internetgids vind je restaurants, bars, cafés, discotheken en bioscopen ter plaatse.
http://www.enschede-uitgaan.nl - Het Duurzaam Huis Leidsche Rijn is een informatiecentrum annex voorbeeldwoning over duurzaam wonen in een nieuwbouwwijk bij Utrecht. Het geheel bevindt zich in een bijzondere nul-energiewoning. Bewoners van Leidsche Rijn, of zij die dat om nog onopgehelderde redenen willen worden, kunnen hier terecht voor informatie en activiteiten over duurzaam wonen.
http://www.duurzaam-huis.nl - Amsterdam-Noord is altijd een beetje het stiefkindje van Mokum geweest. Daar moet in deze 'nieuwe Gouden Eeuw' verandering in komen, zo vindt de bedenker van het Amsterdamplan. "Dit plan gaat uit van een spiegeling van de oude grachtengordel aan de overkant van het IJ. Ook hier is een authentiek straatbeeld. Historische huizen kunnen natuurlijk gekopieerd worden en aangepast worden aan moderne wooneisen." En het mooie is dat jij mag meepraten en plannen.
http://www.amsterdamplan.com - Op de Contemplator's Folk Music Site vind je folk & popular songs, sea shanties en andere traditionele muziek uit Groot-Brittannië, Ierland en Amerika. Het geheel is voorzien van teksten, Midi-bestanden, historische achtergronden bij de verschillende songs en "tune related links".
http://www.contemplator.com/folk.html - Voor Cyber Kids:
Gelukkig, Valentijnsdag zit erop. Nu kun je je gaan richten op Pasen. Dit is Pasen is een Paaspagina voor leerkrachten, kinderen en ouders in het basisonderwijs.
http://www.homepages.hetnet.nl/~sip_ke/pasen.html