De krant baseert zich op bronnen die naar eigen zeggen met dit project bekend zijn. Gebruikers kunnen via de nieuwe dienst tegen betaling video's, zoals televisieshows en Amerikaanse sportuitzendingen, bekijken en downloaden. Google zou hiervoor samenwerken met enkele televisiemaatschappijen.

Verder zou Google ook komen met Google Pack. Dat is een te downloaden bundel van programma's van Google en andere softwaremakers. De software zou onder meer bestaan uit de browser Firefox, Norton Antivirus van Symantec, Adobe Reader, en Realplayer van RealNetworks.

Google Pack zou een poging zijn om een tegenhanger te bieden voor Windows Live en Office Live, twee online diensten die Microsoft onlangs heeft aankondigd.

Spannend

Een woordvoerster van Google wil geen commentaar geven op eventuele nieuwe diensten. "We zeggen alleen dat er vrijdag tijdens de Consumer Electronics Show een aantal spannende aankondigingen zullen worden gedaan."

Eerder deze week schreef de LA Times nog dat Google een eigen pc zou uitbrengen met een eigen besturingssysteem erop. Dit werd woensdag stellig door Google ontkend.