- Via Twigger kun je al geruime tijd vanaf een willekeurige computer je e-mail verwerken, tegenwoordig kun je er ook terecht voor informatie over en boekingen van hotels in bijna zestig landen.
http://www.twigger.nl - Volgens ingewijden is het rijden op een motorfiets van het merk Harley Davidson niet alleen een manier van je gemotoriseerd verplaatsen, maar een snel verslavende lifestyle. De webhalte van dit legendarische merk geeft je al vast een voorproefje via (hele zware) flash animaties met ronkende geluidseffecten. Daarnaast vind je er biker stories en video's alsmede een flink aantal toepasselijke links.
http://www.harley-davidson.com - De stichting Stoomtrein Goes-Borsele bestaat uit circa 130 enthousiaste vrijwilligers die samen een stoomtrein onderhouden en exploiteren. Al dertig jaar hakkepuft men door het Zeeuwse landschap. Ook dit jaar zal de stoomtrein weer gaan rijden en wel -dit is geen grap- vanaf 1 april aanstaande. De stoomtrein rijdt vanuit Goes naar het dorpje Hoedekenskerke waar de sfeer van de dertiger jaren "letterlijk te proeven is". Want hier is een museumsnoepwinkeltje gevestigd uit grootmoeders tijd. Voor dienstregelinginfo, prijzen en wat dies meer zij, surf je naar een geheel vernieuwde webhalte.
http://destoomtrein.surf.to - Unplugged muziek komt er op het wereldwijde web nogal bekaaid vanaf. De webhalte Acoustic Music tracht die leemte op te vullen. En succesvol naar het schijnt, want veel enthousiaste gebruikers wisselen er de laatste nieuwtjes uit. De grote hoeveelheid CD-recensies wordt regelmatig uitgebreid met besprekingen van recente opnames op onafhankelijke labels van artiesten uit alle uithoeken van de aardkloot.
http://www.acousticmusic.com - Voor Cyber Kids:
In eerste instantie lijkt de Sint Maartenschool in Nijmegen een gewone basisschool. Het is echter een onderwijsinstelling voor lichamelijk gehandicapte leerlingen en is verbonden aan de Sint Maartenskliniek in de Keizer Karelstad. De informatieve webhalte, die zowel voor ouders en docenten als leerlingen is bedoeld, is gemaakt door een 12-jarige leerling van deze school. Petje af en applaus!
http://www.maartenschool.nl