Beheerder van de dochterpagina is Maarten Kalfsbeek. Hij startte in september hermanheinsbroek.pagina.nl. "Ik vond hem een politiek interessant persoon die uitstraling had en op een 'losse manier' overkwam", vertelt Kalfsbeek. "Daarom ben ik met die site begonnen."

Inmiddels staan de zaken er heel anders voor en dreigt het kabinet Balkenende te mislukken door de ruzie tussen minister Heinsbroek en minister Bomhoff. "Heinsbroek rommelt zoveel dat ik vannacht heb besloten om de dochterpagina aan te bieden voor overname." Kalfsbeek wacht op serieuze kandidaten die de dochterpagina willen beheren.

Op de site staan nu allemaal links naar artikelen die in de media zijn verschenen over de meest spraakmakende minister in het kabinet Balkenende. "Het onderhoud van de site kost toch veel tijd, en dat vind ik Heinsbroek nu niet meer waard", aldus de huidige beheerder. "Heinsbroek verdient geen dochterpagina meer."

Kalfsbeek vindt het jammer dat het zo loopt. "Ik heb er veel tijd in gestoken om al die links te verzamelen, maar het aantal bezoekers is zo dramatisch gedaald." De site trekt nu nog maar dertig tot veertig bezoekers per dag. Enige tijd geleden waren dat er nog 500 tot 600, aldus Kalfsbeek. "Ik schaam me er een beetje voor dat ik nu de beheerder ben van hermanheinsbroek.pagina.nl."