- "Rij, fiets of wandel de Aldfaers Erf Route in de driehoek Bolsward (aan de autosnelweg A 7 )- Makkum-Workum en geniet van de romantiek en dynamiek van het Friese polder-en terpenland. Dankzij diverse activiteiten en evenementen is de Aldfaers Erf Route elk jaar anders, U raakt er nooit uitgekeken", zo prijzen Friezen deze "25 kilometer cultuur-historie in de vorm van historische panden, ambachten, gereedschappen en gebruiksvoorwerpen" aan.
http://www.aldfaerserf.nl - Via een digitaal forum wil de Commissie Toekomst Overheidscommunicatie burgers hun mening vragen over hoe de overheid hen het beste kan informeren. De commissie moet het kabinet een advies geven over de aanpak van overheidscommunicatie in de komende jaren.
http://site6.madocke.com/default.htm - Op www.collegeboeken.nl kunnen HBO- en WO-studenten, studieboeken en dictaten uitwisselen. Boeken en dictaten zijn op verschillende manieren geïndexeerd. Deze webhalte, gemaakt door en voor studenten, bevat tevens links naar scholen, studies en studieverenigingen. Je kunt er je mening kwijt over scholen en studies. Daarnaast krijg je een overzicht van de beste studies van 2000. Ook is er het laatste nieuws te vinden over lustra, seminars en nieuwe sites die interessant zijn voor studenten van hogescholen en universiteiten.
http://www.collegeboeken.nl - Over de film Baby Blue van Theo van Gogh schijnen de meningen tamelijk verdeeld te zijn. De maker vindt 'm prachtig, nogal wat bioscoopbezoekers niet.
http://www.babyblue.nl - Voor Cyber Kids:
De webhalte Webmonkey is een handige, Engelstalige site voor iedereen die iets wil publiceren op het internet. Er is een speciale afdeling voor Kids met lessen, projecten, een speelplein en werktuigen.
http://hotwired.lycos.com/webmonkey/kids/index.html