Vrije tijd voor Larry – Hoewel Sierra doorgaans niet kijkt op een sequel meer of minder (denk vooral aan de verschillende Quest-series), moeten fans van Leisure Suit Larry het voortaan zonder hun held doen. Sierra is namelijk fors aan het bezuinigen, en daarvan is Larry's geestelijke vader Al Lowe een van de slachtoffers.

Gamecenter laat hem aan het woord en Lowe klinkt behoorlijk verbitterd: "Ik belde Sierra of ik mijn kantoor kon gaan leegruimen. 'Ja', zeiden ze. Dat was het einde van zestien-en-een-half jaar. Niemand bedankte me. Niemand zei tot ziens." Lowe zegt echter niet verrast te zijn door de beslissing van Sierra om de succesvolle gameserie met de innemende rokkenjager Larry stop te zetten, want: "De adventure-game is dood."

Wild,Wild West – Succesvolle speelfilms zijn al jaren een bron van inspiratie voor gamemakers. Nieuw is echter dat rolprenten die nog niet eens in roulatie zijn al naar de verschillende spellenplatforms worden vertaald. Neem nou Wild, Wild West. De verwachting is dat de film met grote namen als Will Smith, Kevin Kline en Kenneth Branagh een bioscooptopper wordt, en om zo snel mogelijk op dat succes in te haken bereidt Southpeak Interactive alvast een computerversie voor.

In het actie-avonturenspel probeer je als geheim agent James T. West het leven van president Ulysses S. Grant te redden, die wordt bedreigd door een waanzinnige geleerde. De speelfilm is gebaseerd op de tien jaar oude en gelijknamige televisieserie. Behalve voor de PC verschijnt de game ook voor de Playstation.

Demolition Racer – Ook voor PC en Playstation is Demolition Racer. Op 12 tracks mag je in deze game proberen een van de 16 wagens heel te houden. Dat zal nog niet meevallen, want met racevormen als 'last man standing', 'bowl match' en 'suicidal race' weet je wel wat je ongeveer te wachten staat.

Daarnaast mag je ook flink gaan stunten. Zo kun je van een gedraaide schans afrijden, waardoor de auto in de lucht 360 graden om zijn as draait. Wie ooit de James Bond-film The Man With The Golden Gun heeft gezien, kan zich daar wel iets bij voorstellen. Demolition Racer verschijnt in de herfst bij Accolade en de game wordt gemaakt door The Pitbull Syndicate. Verschillende werknemers van dit bedrijf waren in het verleden verantwoordelijk voor Destruction Derby 1 en 2, zodat we Demolition Racer met een beetje goede wil ook wel Destruction Derby 3 kunnen noemen.

Call To Power uitgesteld - Activision heeft de release van Civilization: Call To Power minimaal twee weken uitgesteld. De reden is - in ieder geval volgens de makers - dat Activision nog enkele goede suggesties van haar beta-testers in de game wil integreren. Call To Power staat nu gepland voor 30 maart.