- Als je vandaag noodgedwongen thuis zit omdat je dacht de mannen en vrouwen van de ijzeren weg je niet wilden vervoeren kun je nog eens rustig op het wereldwijde web bekijken wat de standpunten van de verschillende partijen zijn. Zo kun je op de webhalte van de vakbond voor het rijdend personeel VVMC lezen dat deze club de reizigers excuses aanbiedt voor de houding van de NS-directie. Wellicht zouden verontschuldigingen voor het late afblazen van de treinstaking, waardoor veel mensen onnodig gedupeerd zijn, meer op zijn plaats zijn.
http://www.vvmc.nl
http://www.ns.nl - FNV Bondgenoten wil dinsdag en woensdag publieksvriendelijke acties voeren bij de spoorwegen nu het overleg met de NS-top, die meer bezig lijkt te zijn met het veiligstellen van de eigen riante salarissen dan met het behartigen van de belangen van de reizigers en het personeel, op niets is uitgelopen. De jongens van Het Rondje om de Kerk Weblog denken dat die acties donderdag en vrijdag plaats zullen vinden.
http://www.fnv.nl
http://rondjeomdekerk.blogspot.com - Als geen fiducie in de publieksvriendelijke acties bij het spoor hebt, kun je natuurlijk overwegen een privé-jet aan te schaffen. De nieuwe Gulfstream V-SP schijnt voor een kleine 110 miljoen gulden uit voorraad leverbaar te zijn en je kunt het hebbedingetje online bestellen. Dus trek je creditcard en vlieg eruit.
http://www.gulfstream.com - We leven in een vreemde wereld. Zo is het gebruik van gifgassen en het martelen van krijgsgevangenen nadrukkelijk verboden in de conventie van Genève. Maar Radio de Blauwe Panter mag ongestraft 24 uur per dag en zeven dagen in de week uitsluitend Nederlandstalige piratenhits over het wereldwijde web jagen.
http://www.deblauwepanter.tmfweb.nl - Voor Cyber Kids:
"Ik ben een heksenfreak", laat Natasja de Maat op haar Griezelhomepage weten. Als je meer over heksen enzo wilt weten kun je haar mailen.
http://www.kinderlines.nl/homepages/nastasjademaat.html