Op haar website meldt de vereniging dat de officiële site sinds vrijdag 1 juni offline is. Eén van de subsidieverstrekkers, Fonds PGO eiste dat de vereniging binnen 24 uur alle informatie op de site zou screenen aan de hand van een eisenlijst. Volgens de Hiv-vereniging Nederland (HVN) was het onmogelijk om aan de eis te voldoen. Daarom werd de website gesloten.

Aanleiding voor de eis van de subsidiegever was een uitzending van het actualiteitenprogramma Netwerk op donderdag 31 mei. In die uitzending werd volgens de HVN gesuggereeerd dat de vereniging zou oproepen tot onveilige seks. Ook zou de HVN in verband gebracht worden met de seksfeesten in Groningen, waarbij homoseksuelen geïnjecteerd werden met bloed dat besmet was met hiv.

Maandag meldde de HVN dat de 'gebruikelijke informatievoorziening' spoedig hervat wordt. De vereniging zegt de 'onderdelen die momenteel mogelijk verkeerde beeldvorming opleveren' te verwijderen. Het zou gaan om een 'zeer beperkt' deel van de 1400 pagina's met informatie over hiv. De vereniging gaat de komende week overleg voeren met subsidiegevers en gezondheidsdeskundigen over de 'principes en uitgangspunten' van de vereniging.