- PvdA-ster Sharon Dijksma was niet alleen het jongste Tweede Kamerlid ooit, maar ze loopt een gerede kans om ook de jongste partijvoorzitter ooit van de sociaal-democraten te worden. We denken dat best wel heel veel jongeren en vooral veel frauauauauwen dat leuk vinden. Voor een jonge, gedreven politica valt Sharon's webpresentatie nogal tegen.
http://www.parlement.nl/kfc/kle/hfdframe/klei01.htm
http://www.pvda.nl/tk/dijksma - Er is ook een plekje op het wereldwijde web dat verboden is voor Sharon en alle andere frauauauauwen: Huismannen.nl, dé plek voor de Nederlandse Huisman. Deze webhalte wil een platform zijn "voor huismannen voor het uitwisselen van nieuwtjes en wetenswaardigheden, welke betrekking hebben op het huismanschap." Oef.
http://www.huismannen.nl - "De binnenstad van Amsterdam behoort tot de belangrijkste historische stadskernen van de wereld. In een stedenbouwkundige omgeving, die dateert uit de zeventiende eeuw, staan zo'n 8.000 beschermde monumenten. Verreweg het overgrote deel van deze door de Monumentenwet beschermde monumenten zijn woonhuizen, meestal uit de zeventiende en achttiende eeuw", zo lezen we op de informatieve webhalte Het Amsterdamse Grachtenhuis.
http://www.grachtenhuis.nl - Eén van de leukste vrouwen van Nederland, Jasperina de Jong, heeft een eigen webhalte. Mooi. Jasperina de Jong Homepage is een must voor alle cabaretliefhebbers.
http://www.jasperina.net - Voor Cyber Kids:
A Girl's World is een interactief magazine speciaal voor meiden tussen de 7 en 15. Je vindt er interviews met belangrijke vrouwen, gemaakt door meisjes-verslaggevers, handenarbeidtips, ideeën voor een pyjama party, verhalen en veel meer.
http://www.agirlsworld.com