Nou dat vind ik dus niet en toen zei mijn vader, na die klap op mijn wang, toen zei mijn vader, die ik gewoon Nico mag noemen omdat hij heel modern is en zo, maar dan alleen op ouderavonden als iedereen kijkt want thuis is het meteen na het eten naar bed, maar goed dat is een ander verhaal, mijn vader zei dus, als jij het beter kan met je kleine rotkop dan doe je het toch lekker zelf voor die zure ieseeteejers van de WebWereld!

Nou, zo geschreven zo gedaan! Jullie moeten dus allemaal snel met je fikke van de computer afblijven want dat ruled helemaal niet stelletje sukkels want het is dus nu live zingen met een overhemd en gel in je haar wat mijn klok slaat als je door wil breken. Idols is, voor de mensen hier die tijdens de uitzending met hun voorhoofd tegen een harde schijf aan lagen zal ik het uitleggen, is een programma. Ja leuk he! Het is ook een goed programma, dus niet met printplaatjes. Al die deelnemers die dus meedoen die willen net als Gordon in Zuid Afrika van een afstand naar arme negers kijken zegt mijn vader en dan willen ze rijk worden en dan nooit meer zingen want dat vinden ze niks, altijd maar dat gezang, ze zijn niet malle pietje.

Nu wil ik voor mijn idool, de beste dus zeg maar die ik mee naar bed neem en waar ik mee opsta, daar wil ik een website voor maken en nu wilde ik jullie vragen wat je van die ideetjes vind die ik heb.

Ik zat dus te denken dat ik voor Jamai, want die vind ik het meest zichzelf ook met een groene bril op die hij echt nodig heeft want hij heeft min 16 waardoor hij toen van dat ene podium viel en nu dus wel het licht in een van zijn benen moet missen, dat ik dus voor Jamai een website maak met als menu dan tekst in een soort bril. Jamai, die is net een ongeboren vrucht van Elton John, hopla zo op de grond met een plaat senta er nog omheen en ook al een bril bij de geboorte wat handig is en daarom vind ik hem goed.

Nou zoiets dus. Ik wil ook gele times roman gebruiken op een witte achtergrond want mijn vader zegt dat jullie dan helemaal gek worden omdat jullie echt een stelletje losers zijn met zijn allen, want jullie kennen Idols helemaal niet en zitten alleen maar met die nerdhoofden steeds naar die twee gigabytes van Tooske te loeren, echt ziek, maar goed, dat is niet anders, het is jullie leven.

Ik wil ook iets doen met een menu, da je ziet wat er op staat, stel, er staat iets op mijn site. Wacht even, mijn vader roept wat. Ben ik weer. Hij zegt dat WebWereld te gek is en dat hij trots is om er te schrijven want er is geen mooier, wacht even, ik versta hem niet, zo ben ik weer, dat er geen mooier publiek is om voor te schrijven zei hij.

Nou, ik wacht het gewoon wel af, wat jullie er van vinden, van dit plan. Nou, ok. Namens mijn vader Nico zeg ik houd hem koel die processor, nutty professor wat dus lachen is want hij is columnist. Nou, de ballen en niet weer te vroeg naar huis jullie vandaag want het is vrijdag en toch niks te doen, dat kennen we nu wel.. Daaaaag!!!!!

- Nico Dijkshoorn jr.