Op de site meldt de telco: "Storing internet en vast bellen in verschillende locaties (voornamelijk Rotterdam)." Via Twitter roept het webcareteam klanten op te melden als hun verbindingen weer werken: "We ontvangen diverse signalen van mensen dat ze weer verbinding hebben. Doet internet en vast bellen het bij jullie ook weer?"

Ook afgelopen vrijdag was er een storing in internet en vast bellen "op verschillende locaties". Op dinsdag 3 januari lag het mobiele internet eruit en ook op 28 december was dat het geval. Afgaande op het webcareteam begon de huidige storing rond kwart over 11.

Update:

Een woordvoerster van KPN laat nog weten dat de storing inmiddels is opgelost. Zij stelt ook dat de uitval van vandaag niet is gerelateerd aan de netwerkstoringen van vorige week. Wat de oorzaken zijn van deze drie gevallen, is nog niet bekend.

Update 2: Via Twitter laat het webcareteam weten dat het gaat om een storing in het BabyXL-netwerk, het wholesalemerk van Tiscali. Hij beperkte zich tot de regio's Rotterdam en Tilburg.