KPN biedt Mine aan in combinatie met een Personal Recorder, waarmee gebruikers tot 100 uur kunnen opnemen en live-tv kunnen pauzeren. Met de Elektronische Programma Gids (EPG) heeft de kijker de beschikking over een direct oproepbaar overzicht van wat er op de tv beschikbaar is.

Met Mine kan de tv-kijker bij de start kiezen uit ruim 48 tv-kanalen en 60 radiozenders. Voor de zomer wordt dit aanbod uitgebreid tot 60 tv-kanalen en 70 radiozenders. Daarnaast biedt Mine een videotheek aan met 300 filmtitels. Over een maand moeten dit 500 filmtitels zijn.

Ook is het mogelijk om programma's van Nederland 1, 2 en 3 tot tien dagen na uitzending te bekijken.

De eerste klanten die zich aanmelden voor Mine, kunnen deelnemen aan een klantenplatform. In ruil voor actieve deelname en het geven van hun mening betalen deze klanten geen abonnementskosten.

Mine is direct beschikbaar voor KPN-klanten met Direct ADSL of met een adsl-abonnement van Planet Internet. Vanaf de zomer is Mine verkrijgbaar voor iedereen.

KPN verwacht voor 1 oktober 10.000 klanten voor Mine te kunnen verwelkomen. Voor een aansluiting op Mine is een adsl2+-aansluiting wel een vereiste. Deze levert KPN mee met het tv-abonnement.