Mol stak al eerder geld in Flogs. Flogs heeft samen met ABN AMRO ook andere externe financiers gevonden. Daarnaast krijgt de startup een borgstelling krediet via SenterNovem, een agentschap van het Ministerie van Economische Zaken.

Flogs biedt kalenders aan die gebruikers kunnen downloaden naar bijvoorbeeld Outlook, iCal, Windows Live en Google Calendar. Na het importeren worden eventuele latere wijzigingen aan de agenda automatisch gesynchroniseerd.

PSV en Ajax

Diverse voetbalclubs werken al met Flogs, vertelt marketingmanager Martijn van Egmond van Flogs. "We werken al samen met PSV, Ajax en andere voetbalclubs. We zijn ook in gesprek met internationale voetbalclubs." Via Flogs kunnen clubs hun fans constant op de hoogte houden van het wedstrijdschema.

Flogs wil eind dit jaar een kantoor in New York openen. Daar hoopt de startup ook Amerikaanse sporten te interessen voor de kalenderdienst.

Sociale applicaties

Het investeringsgeld wordt gebruikt om onder meer Flogs-applicaties voor sociale netwerken en mobiele telefoons te maken, vertelt Van Egmond. Daarnaast volgt er uitbreiding van de sales- en marketingactiviteiten met nieuw personeel.

TheNextWeb.com is verbaasd over de nieuwe financiering voor Flogs. "Wie investeert er 2 miljoen in een concept wat al enige tijd bestaat en voor zover ik kan zien geen tractie heeft? Doe mij dat nummer van die investeerder!"